Ett bekymmer är löst! Låsning av bur till trike i nederkant. Puh! Andra bekymmer har dock uppkommit. Behöver t.ex. ett nytt batteri. Tänkte köra lite vibrationstest på endast startmotor i garaget men startmotorn gick inte ens runt. Kanske läge att byta det iaf.

Har grundmålat och sprejat svart på gaffeln och bärarmarna. Ville dock inte måla gaffeln när däcket satt där trots att det ”lackar mot hjul”. Börjar fundera och det kan vara så att den sista svetsen är lagd?! Börjar kännas lite overkligt.

Höll på till 04:25 i natt. Började strax före 20:00 igår kväll med kort paus för ettan och för att krubba(!) Fortfarande julskämt. Man kommer en bit när man får hålla på.

Har svetsat brickor på hjulaxlarna så hjulen inte snurrar direkt mot en svets. Har också lagt till extra stag för ökad stabilitet för motorupphängningen. Blir lite mycket stickor och strån och därmed också ökad vikt. Börjar misstänka att min målvikt spricker. Skit i det. Den måste bli klar också. Prototipo uno e abbastanza presto som italienarna säger. Prövade också att montera ihop hela triken och ta tid. Nio minuter enl klockan men det kändes som typ fyra. Min klocka är iofs lite knäpp vid tidtagning. Presenterar också för första gången triken helt naken. Det enda nakna jag bjuder på.

Tar nu julledigt. Önskar alla paramotorflygare oavsett förbund, lärare, elever, fjärilsmönsteranalytiker och elallergiker en God Jul!

/ Larre i Sollentuna
– Frälsningssoldat och trikebyggare –