Kom i säng 03:55 inatt. Äntligen en ledig kväll(?) i garaget.

Efter att ha konstaterat att mina fotpinnar hamnat för högt och att jag inte kan svetsa på nya på alu-benen, beslöt jag mig för att göra en helt ny gaffel. Mödosamt och tidsödande men det gav mig samtidigt chansen att fundera vidare. Vill ha en gaffel som kan snurra runt 360 grader för omvända starter. Satte därför ett extra bleck för att ta skjuta upp brottgränsen och avlasta svetsarna.

Jag köpte ytterligare ett hjul från Classe O och i ärlighetens namn ser det bättre ut med tre likadana hjul. Lite estet är man fortfarande. Min käre far var supperhygglig och svarvade nya aludistanser till nya hjulaxeln fram. Tack pappa!

Knackade ur de gamla lagren ur styrhuvudet och måste nu svarva nya lagerbanor för nya gaffeln. Räknar med att göra dessa i nylon. Fotpinnar på plats i bra höjd. Nu känns det gott igen.

/ Larre i Sollentuna
– Frälsningssoldat och pm-pilot –