Se där ja, förnyad kraft, några nyheter och en och annan insikt. Vad har hänt sedan sist?

Drog min mig/mag till en bekant som jobbar som svetslärare. Han lovade hjälpa mig igång och ställa in svetsen. Jag var där i 90min. Lärde mig inte mycket som jag inte redan läst på online. Det kostade mig 360 spänn. Är lite osäker på om det var en bra deal.

Min första tillika klena mig/mag-svets är såld och en bättre beggad inhandlad. Vilken skillnad. Denna äter ju in sig i materialet som jag hade tänkt mig/mag. (Homonym – låter lika, dubbel innebörd) Jag har klämt två pass sedan sist och sitsens underrede med stag, borrade hål och juckel är nu klart.

Behöver mer järnrör men vet inte om jag ska åka hem till Jimmi Åkesson (SD) eller fortsätta handla av Bromma stål. Hjulens låsning mot hjulaxlarna är också klar. En typ av låsring inhandlades på Biltema (Klacklåsring?) samt lite småskruv som fick hålla sitsen på plats.

Inser att min fotpinne hamnat för högt upp men vet inte vad jag ska göra åt det ännu. Tack också till Tor som ligger på och jagar mig så jag blir klar någon gång. Han föreslog att jag skulle montera skidor nu i vinter men jag börjar inse att hjulen nog blir en hygglig tajming t den ljusare delen av året. Eftersom jag bloggar från min Androidplatta nu kan jag inte ladda upp bilder men…well, det ser ut som på förra inlägget.

vinterparamotorhälsning

Larre i Sollentuna

– Frälsningssoldat och pm-pilot –