Ytterligare ett nattskift i garaget. Nu har jag passat in motorn. Kommer då till insikt om nya grejer. Härligt att man får en chans att lära sig grejer under resan också. Ground clearance bestämdes av höjden på den blå back som motorn stog på. Tyckte det såg lämpligt ut.

Exakt hur motorn ska låsas till ramverket är ännu oklart, likaså hur många graders negativ prop wash jag ska ha. På nåt sätt känns det lite proffsigare att använda engelska uttryck now and then. Min flight crew håller med. Men back to reality.

Väntar idogt på min nya svets så jag kan svetsa dit grejerna ordentligt. För stunden omöjligt att sitta i triken så länge fästena bara är loppade. Dessutom skall någon form av sits konstrueras under selen. To be continued…

/ Larre i Sollentuna
– Frälsningssoldat och pm-pilot –

…och så älskar jag serien Family guy…