Ny gas till svetsen inhandlad. Prisuppgift 5l Mison 18 (ersätter Mison 25) kostar i nov 2012, 591:- ink moms. Det blev ett nytt tillfälle igår kväll och fokus las på gaffeln.

Notera att gaffelkronans övre och undre delar bytt plats. Hålen får sörja för plats även för det nya styret.

Före:

Efter:

Styret är av diam 22 (std cykel- och mopedstyredim.) Följaktligen fick ett gammalt gashandtag till en moppe stå för hylsa som bromspedalen byggdes på. Trots att det var mitt i natten (01:05) när jag fått till bromsfunktionen var jag tvungen att testa på gatan utanför iförd mekoverall och mekbuff. Betänk då att hjulen inte är låsta på sina axlar, bärarmarna är inte låsta mot bommen och jag saknar ngt att sitta på. En skumgummiplatta fick bli säte, och hög på motivation tog jag ut triken på gatan som har 2 graders lutning. Härligt att testa styrgeometri och bromsar. Om grannarna tidigare undrade vad det är för galning dom har till granne fick dom det bekräftat inatt. Hoppas ingen såg mig.

/ Larre i Sollentuna
– Frälsningssoldat och pm-pilot –