Har insett att jag bör testa trike. Det ser i vissa avseenden betydligt lättare ut, låt oss säga i startögonblicket, men många opponerar sig säkert redan här. Mest av allt är det för att spara min rygg.

Målsättning:

* får ej äventyra flygsäkerheten

* totalkostnad under SEK 2000:-

* Måste gå att plocka ihop lite iaf

* Ett projekt där jag får lära mig att Mig/Mag-svetsa

* Vikt under 15kg

* Möjlighet att bromsa ekipaget

Jag har för detta ändamål inhandlat en beggad Mig/mag på Blocket samt stål på Bromma stål och hjul på Classe. En skrotad minicross hade jag sedan tidigare som får sörja för gaffel samt framhjul med skivbroms.

Efter att ha provsvetsat lite utan någon tidigare erfarenhet inser jag att jag inte ska svetsa detta själv. Fogarna ser ut som skit men det kommer iaf sitta ihop så någon annan får dra några snygga fogar som håller också.

Så här efter första riktiga mekkvällen är motivationen fortfarande hög. Ska se om den håller i sig. Nedan lite bilder på starten…

/ Larre i Sollentuna
– Frälsningssoldat och pm-pilot –