Achtung, achtung! Gleitschirm Luftwaffe!

Ytterligare en sån där dag med privatskolning. Nice! Dagens målsättning var att få till så många soloflyg som möjligt. Efter dagens första flyg som avslutades med rumpsättning beslöt LL att skjuta på nästa flyg p.g.a en alltför stökig luft.

Vi körde teori och avslutade kapitlet om aerodynamik. Matpaus och allmänt bubbel. Det visade sig att LL varit första klassens rocker. Som trombonist var det kul att prata musik m LL. ”Körde ni några låtar med Triumph”? frågade jag. Väl medveten om att jag hade en cd i bilen. Slutade med att vi åt, log och diggade fet rock under middagen. Vet inte om det är så vanligt under flygutbildningar…

Totalt fem soloflyg klarades av under kvällen var av ytterligare en rumpis p.g.a ett förlorat grepp om ena handtaget i samband med att maskinen skulle kuperas, och ett flyg m radiobortfall. Allt helt, någorlunda rent och flera hundra procents ökad flygtid summerar kvällen. Jättenöjd med denna dag.

/ Larre i Sollentuna
– Frälsningssoldat och blivande pm-pilot –