Hem efter jobbet, snabbt iväg och inhandlade fredagsmaten, fort hem kastade in maten i kylen glassen i frysen godiset i ungarnas käftar=glada ungar, på telefon ring ring till johan. Johan för fan det är ju flygbart väder vi sticker och flyger johan svarar jovisst men blåser det inte lite väl mycket jo det kan väl hända men jag är så flygkåt. okej vi drog iväg till fältet ut med pryttlarna hmmm det blåser visst lite för mycket men men jag startar i alla fall och stiger till väders jooooooviiisst det kippar både uppåt och neråt kan nog säga att det blev ett ganska misslyckat flyg ok jag landar. johan står där och är i princip startklar och han och jag konstaterar att vi skiter nog i det här, så vi packar ihop alla flygpryttlar, sen står vi och snackar i en 15-20 minuter och vad händer jo precis det mojnar till helt perfekt vind samt jämn gaaaaaaaa man kan ju bli tokig för mindre kan nån förklara varför murfys lag alltid råder när man minst vill. stefan L.(ps varför är man så snabb med att packa ihop alla grejer innan man vet om det blir flygbart.