Nyss hemkommen från en kalasbra familjesemester på Öland. Bada, sola och flygning nästan varje dag i två veckor. Det blev några riktigt fina morgonflyg när familjen låg och sov, men mest blev det flyga på kvällen. Har använt fyra olika startplatser. Merparten av flygtillfällena har jag delat med en ny flygkompis från Tyskland. En flyghungrig kille som är lika paramotorberoende som en annan, även han på familjesemester med barn osv. På något konstigt vis lyckades vi komma loss bägge två på kvällarna och norpa kvalitetstid i luften.Tack till familjen!!!
Träffade Anders Bergqvist och var uppe i luften samtidigt med honom när han körde några passagerarturer med Xcitorn, Vilken fin maskin!
Min kusin Lillemor och hennes sambo Magnus bjöd hem oss på middag en dag och det råkade bli ett spontanflyg från ängen utanför deras hus efter maten. Hon har startplats utanför dörren…. Till min förvåning hade hon bokat ett tandemflyg med Anders B som jag och familjen hann bevittna på vägen hem från Öland. Hon såg ut som en solstråle efteråt!!