Hej!

Jag har haft en riktigt intressant helg och fått möjligheten att testa Paramanias nya GTX. Jag har fått låna en demoskärm av Olof Heikka på Paramania Sweden. Igår var jag ute och balanserade lite med Mårten och det är han som tagit dom snygga bilderna. Men det blåste lite för mycket för att jag skulle vilja testa att flyga. Men idag var vi ett gäng som träffades nere i Skokloster och det var riktigt härligt senvinter-väder.

Jag gjorde ett par korta flyg med GTXen och jag måste säga att det är en riktigt intressant vinge. Lättstartad, kursstabil och snabb. Den verkar även rätt ”kurvstabil” och ligger kvar i rätt branta svängar så länge man håller kvar bromsen eller vingtippstyrningen. Balanseringen var busenkel – och varför ska man behöva dra i A-linorna när man kan dra i hela riserpaketen 😉

Det blev en lång dag i Skokloster även om det inte var så mycket tid i luften – desto mera snack med trevliga flygpolare; Ulf (och Barbro), Göran, Lelle, Johan H, Anders. Kul dag!

/Wiken