Hej!

Jag, Johan och Stefan har pratat med varandra och vi har beslutat att fixa en liten Härneviträff även i år. Vi kör samma enkla upplägg som tidigare; vi fixar något fält (tröskad åker eller vallåker) i Härnevitrakten norr om Enköping och så träffas vi och flyger. Datumen som gäller är 21-23 september. Johan har bokat den lilla föreningslokalen – det s.k. Brygghuset – så vi har någonstans under tak att hålla till om det kommer en regnskur. (TV, dusch, bastu, pentry) Det funkar också bra att ha som sovplats om man tar med sig mer eller mindre tjock madrass att lägga på golvet. Annars finns det campingmöjligheter och uppställningsplatser för husbil/husvagn. (dock ont om el)

Sen får vi se vad vi hittar på, kanske PM-golf, Cirrus pyloner eller navigationsbanor. Eller bara skön flygning i allmänhet.

Ses!
/Wiken, Johan & Stefan