Tillbaka efter en härlig semestertripp på Öland.
Med familjen och husvagnen på norra Öland och ett väder som var bättre än prognoserna
lovade blev det tillfälle för sol, bad, minigolf, grillning, träffa vänner och släkt.

Att sitta på busstaket med ungarna och njuta av solnedgången vid västra sidan av ön var nå’t alldeles speciellt. Hade även ett par fina kvällar med the House gänget från Göteborg som huserade på Ölandsgården.

Och ja just det…Det blev fina flyg ocskå. Ett av flygen var ett äkta butterfly-flyg i stilla luft som lät mej lågflyga och ta några sekvenser vid Beach-volley turneringen vid Bödagårdens strand.

Ett annat av flygen bjöd också på en rätt speciell känsla. Medveten om att det senare skulle bli disigt när vinden vände, gällde det att ha koll. På ca 500 m höjd ser jag ner på hur den norra delen av ön försvinner i ett grått täcke som sakta rullar söderut. Avbryter min tänkta rutt och landar där jag startade. En timme senare syns knappt hustaken, smoky!

Längtar redan till nästa sommar!