Hej!

Jag och Johan snackade just med varandra och kom fram till att om två veckor kommer han och jag att vara ute i Härnevi och hänga på fälten i förhoppningen att vädret är bra och att vi kan få flyga i massor. Vill någon av er komma ut och hänga lite med oss – eller flyga rote – vore det jättekul! Jag har kollat med vår arrendator och han kommer inte att plöja fälten så om ni klarar av en tröskad havreåker som underlag har vi 5-10 hektar fält att tillgå. (Oh, slalompinnar!!!) (Eller en liten navigationsbana kanske vi kan fixa om ni vill ha sightseeing)

Om vi blir ett par stycken tycker vi att det vore en trevlig idé att på lördagskvällen hyra en minibuss och fara in till Enköping och käka gemensamt på någon restaurang. Vill ni ta en starkare dricka på restaurangen så kan ni övernatta när vi är åter i Härnevi om ni vill, Johan skall boka lokala dagiset så vi får tillgång till deras stora lek- och samlingssal m.m. (Där kan vi ju hänga om det blir en stunds hällregn också.) Vill någon ta med sig husbil/husbuss går det naturligtvis bra det också – uppställningsytor finns. Vill ni komma ut hungriga och flygsugna redan på fredagen är ni lika välkomna, startfälten ligger och väntar, vi skall nog kunna fixa bra grillglöd och sovsalen är ledig.

M.a.o. försöker vi köra samma enkla och roliga upplägg som förra året.

Vi ses!
/Wiken och Johan