Himla skoj träff det blev i söndags. Cirrus PM-grupp spred i all enkelhet ut att vi skulle träffas på ett fält på Skoklosterhalvön. Och 20 piloter hörsammade inbjudningen. Verkligen kul att se att sporten växer så att det blir sådan uppslutning på en halvspontan träff. Trevligt umgänge, flera nya bekantskaper och ett par nya ”medlemmar” i UPMT blev det.

Fältet visade sig vara en riktigt fin vallåker som sjöd på perfekt underlag, även för trike även om det sega gräset höll grepp lite längre om hjulen.

Vädret bjöd på en underbar lucka mellan de regntunga fronterna som passerar dessa dagar. Alla kunde flyga utan minsta problem.

Under kvällen var det några piloter som åkte in över Skokloster slott och andra (eller samma 😉 tog en tur ner mot Sigtunafjärden.

Som det säkert syntes hade jag buskul både i luften och på marken. Litet extra tack till Per som lät mig provflya hans skärm. Kul!

Foton:
Nöjd Matte efter att han busat av sig lite i luften.
Adda hälsar på Johan och Stefan som kom flygandes till träffen. Coolt! Det är ju faktiskt så man skall anlända till en fly-in. Flygandes!
Erik (mitten) i samspråk med arrangörer Per och Sara. (Thomas hjälpte också till med träffen men skolade väl när jag fotade 😉
Glad Ulf som fixat fältet. Men framför allt blev klar med sin utbildning. Grattis!

/Wiken