Åter i Sverige efter en drömsemeter till Malaysia och Borneo. Fick dessvärre både salmonella och campylobakter i slutet av resan. Vid hemkomst hade jag tänkt att haka på Mårten&co: för att flyga Gotland runt. Nej då, det blev att fortsätta tokbanta på toa…

Men nu har magen äntligen tagit reson och styrkan under uppbyggnad.

Återvänt har även min HE120 gjort från de luxe service på fabriken i Madrid och har nu provkört den. Hujedamej vad lättstartad och vilket nytt fränt ljud. Tystare och ettrigare!!!

Ska nu återhämta mig lite till sen är jag redo för take off. Är därför öppen för allehanda flyginitiativ fjär och närran. Dvs, jag är OVERHEATED flygsugensmiley

Nedan några bilder från Borneo:
Sköldpaddan är från Sipadan (helt överjävligt häftiga dykvatten). I samband med denna dykningen gick luckan upp på min GoPro upp vilket innebar att det inte blev några fler undervattensbilder den här resan…
Den vilda näsapan är från Sukaus regnskog och drömstranden är från ön Perhentian utanför NÖ Malaysia.

/Johan