smiley Team Paramutter (Mårten & Johan) for till slut till Cirrus vinschfält söder om Sala, Tärna.

Johans motorjävel strulade igen och den planerade tidiga starten förbyttes till ett händelsrikt termikflyg när det är som bäst, dvs runt 14.00. Vi studsade iväg till Sala och fick åka uppskjut ett flertal gånger. Det tunga ekipaget och en lätt bromsad skärm hanterade termiken smidigt och hela flyget var helt under kontroll. Mårten med sin snabba skärm gjorde piruetter och konstflyg till alla Sala-infödingars förtjusning.

Turen varade i cirka 1 timme och 15 minuter. Cirka 6 liter soppa gick åt. Näsan är mer än solbränd. Nu stundar obligatorisk familjenärvaro samt iordningställande av båt. Dvs, inget mer flygande den här helgen…tyvärr.

Det blir inga bilder den här gången, glömde stänga av min kamera under meckandet och batteriet laddade ur…

Johan ska nu beställa lite fräscha reservdelar som diafragman till bränslepumpen, ny dragstartsgrunka, nytt keramiskt bränslefilter samt 4 heltidsanställda mekaniker.

/Team Paramutter