Efter helgen var det fina flygvädret som bortblåst. Den andra eleven blev klar med kursen redan i söndags kväll, sen var det bara jag kvar.. Det där med flygning är hans grej, han är yrkespilot i nordNorge ;)..

Hela måndagen ägnades åt teoriplugg och provskrivning. Provet gick bra, jag fick godkänt med god marginal. Den blåsiga måndagen följdes av en regnig tisdag och det blev ingen flygning då heller. Prognoserna för onsdag, idag alltså, såg inte alls bra ut då det skulle vara 4-5 m/s med 11-12 m/s i byvindar.. Vi bestämde oss då för att avsluta kursen.

Jag fick efter mycket om och men in min alldeles egna Nimbus i backluckan på min yttepyttelilla Seat och for hem till Storvik.

Det blir fler turer upp till Orsa under vintern för att samla flyg och bli klar med min PM licens. Jag längtar redan tillbaka.

Det var allt från mig denna gång… Fortsättning följer…

/Lisa