Jag flög idag!!

Strax efter klockan elva i förmiddags var det min tur att försöka komma i luften, nu med ”min” paramotor, nästan nollvind men tillräckligt för att jag skulle komma iväg… och iväg kom jag, upp i luften, mitt första PM-flyg,, iiiiihhhh!! Efter sååå många startförsök kom jag äntligen upp, vart riktigt förvånad över att jag faktiskt lättade från marken denna gång, äntligen, vilken känsla! Jag flyyyyger! Men sen fick jag lite problem, det är ju så att man inte riktigt vet hur det är att flyga fören man faktiskt flyger… Mitt största problem är att jag var rädd för att gasa, höjden är pilotens bästa vän, mycket säkrare att flyga högt än lågt, och jag flög på tok för galet lågt, så ska man inte göra!.. I filmen ser ni också att jag flög väldigt lågt där på slutet, jag kan inte förklara varför det blev så. Antagligen för att jag gjorde fel, samtidigt har jag en känsla av att jag verkligen försökte gasa men inte fick något svar.. Det som är bra är att jag lärt mig av mitt misstag, nästa gång ska jag gasa! Blev dock oerhört stolt över min landning, ser ni, på fötterna! Jag druttade inte omkull i min första landning!

(Vet inte hur jag lägger in en video här så ni får länken) http://www.youtube.com/watch?v=bJPP7t32VlA

Det här vart det första och enda flyget för min del idag, det blev helt enkelt för termiskt i luften. Vi ägnade oss åt teori i några timmar och när termiken lugnat ner sig blev vinden för stark.

Prognosen för morgondagen ser inte alls bra ut och det verkar som att jag får plugga teoribok mest hela dagen.

Håller tummarna för mera flygning på tisdag..

Ha det så bra så hörs vi snart igen!

/Lisa