Tja, man skall väl inte säga för mycket när man själv stod som arrangör men jag vågar nog ändå påstå att det blev en rätt lyckad tillställning. Mitt lilla infall om att bjuda in lite flygpolare från närområdet till en sensommarträff visade sig växa ganska rejält. Det var en mycket glad överraskning att jag till slut räknat ihop till 32 piloter!!!
Och med så många glada och trevliga piloter går det i varje fall inte att misslyckas, och när vädret sen visar upp sin absolut bästa sida så alla får flyga kan det inte bli annat än bra.

Stort tack till alla trevliga piloter som kom och gjorde det till en lyckad träff!
Speciellt tack till Johan Härnered som hjälpte till med massa praktiska saker.

/Wiken
P.S. Slängde mig ut efter jobbet ikväll för en liten tur – nu har jag gjort min första clover leaf slalom!! Yiehaa!! 😀