En semestervecka med fru, äldsta sonens med fästmö samt 11 månaders baby avnjöts på norra Öland och Sandby. Veckan började med ett motorhelvete då fanskapet vägrade startade och till slut pajade dragsnöret. Helt slut och knäckt blev jag till sist räddad av Mats Lönnqvist som talade om hur chocken ska stå. Motorjäveln gick igång på tredje draget. när chocken väl var i rätt position. Tack Mats!!! Huset vi hyrt hade en utmärkt tom för att starta när det var sydost vilket det var i torsdags. Fick två episka flyg i extremt stabil vind utan en enda överraskning. Motvinden var knapp och det gick fort åt alla håll. Följde kustlinjen både norr och syd. Oerhört vackert – mumma för alla sinnen.

Idag lördag, var det inte lika lattjo då det skumpade på ordentligt. Dis längs kusten och lite termik men mest obehagliga byar.

/Johan