Hej flygvänner! Jag tycker det är hög tid att vi drar ihop en lite större sensommar-PM-flyg-träff. Mitt förslag är att vi ses under helgen v35 den 3-5 september och flyger så mycket vi bara orkar. Och grillar, utbyter skrönor och planerar framtid också så klart! Härnevi är ett mycket fint område norr om Enköping där det finns gott om fält och möjligheter till många olika typer av flygning. Jag räknar med att hinna få till ett par navigationsbanor vi kan flyga. Har införskaffat plaströr på Aero Biltema som jag tror skall kunna användas som kicking sticks för den som vill testa någon form av precisionsflygning. Blåser det för mycket för att vi skall vilja dra på distans – eller precisionsflyga nära marken – får vi väl gå upp och ner och träna bedömningslandningar. Balanseringstävling kanske? Det finns tillgång till en rejäl gräsyta bredvid vår gård där man kan campa, husvagn/bil/tält. Jag skall också försöka kolla med förskolan som ligger i byn om man kan få hyra in sig där. Någon som är intresserad av det alternativet? Jag återkommer med mer info inom kort men hoppas att ni redan nu bokar in hela – eller i varje fall en del – av den helgen. Hör gärna av er till mig om ni tänker komma så man kan få lite uppfattning om hur många vi blir och kan planera därefter. (Hur många lokala flygkartor jag skall trycka etc.) Vi hörs! /Wiken paramotor@fredrikwik.se 0709-13 29 03 begin_of_the_skype_highlighting 0709-13 29 03