Kopia från UPMT mail

Jag åkte till Sigtuna och minglade lite med både paramotorelever och friflygare, jag kom dit lite sent men han se flera fina starer och jag tror att åtminståne 2 stycken som blev klara med PM utbildningen och dom andra kämpade på väldans bra i den djupa snön, mycke bra jobbat jag är mycke imponerad.

Två pm:are kom med varsin trike och försökte köra i snön, (skitkul att se dom försöka att starta) men det slutade med att dom fick montera av trikarna och flyga som vanligt.

Åkte bort till friflygarna som hade haft lite otur med linbrott och tunn is så att detsåg ut som en båt på öppet vatten istället för en snöskoter på snö och is.

Då Arlandas CTR går igenom hamnen i nästan nord/sydlig riktning så är det skrämmande se två pm:are som flyger låååångt in i CTR området (ca 800m) när det bara bor LFV folk där och att dom sätter hela pm biten på pottan.

Blir det flygväder på Vikingarännet så kommer jag och några flera att starta vid Skokloster för att sedan ta en snabb sväng till Sigtuna för att inte störa/reta publik, media och LFV folk så kanske insidenten förhoppningsvis glöms bort.

Mvh Matte