Det blev en kanondag med flera fina flyg och många nyfikna på Skarholmen i Uppsala.
När jag och Matte kom avtog vinden så gott som helt för att sedan öka lite lite med en riktning som pekade åt alla håll och kanter. Under dagen ökade vinden och stabiliserade sig till ca 4 m/s, perfekt stöttning.

Jag tror alla verkade nöjda med både flyg och träningspass.
Leklusten tog över och… jag drog fötterna i den orörda snön lite längre bort från allt folk. Snön såg ju så fin ut att rita i där ingen hade gått.
Problemet uppstod när högra sidans trimm helt plötsligt stod på 100procent reflex och vänstra på 30. Lite väl mycket tryck under fotsulorna. Ja det var bara att avbryta, lägga upp flygtyget och dra iväg igen, eller nej, motorn ville inte starta. 45 kg 500 meter bort från startplatsen, bara att knalla.

Mårtens snälla fru kom och bar vingen.

I luften Mårten, Matte, Tobbe och jag
Kul med härliga flygkompisar och fint i luften
/
Tor