Kul att flyga hemma. Igår fick jag och Pelle möjlighet att göra ett flyg från ett fält centralt i Almunge. Tack till Jenny & Magnus. Pelle har lovat att börja dricka enorma mängder lokalproducerad mjölk nu….(själv)

Lite rörigt i luften med en minst sagt varierande vindriktning.
Efter att ha kollat strutarna under två inflygningar bestämmer jag mej för att landa på den tredje. Vinden vänder 180 grader under utflytet , jag och Pelle landar så gott som samtidigt med vinden i ryggen. Språngmarch i 60 km/tim. Nej, det blev en curling resp paramotor med judokast som avslutning. Som den erfarna kung fu legenden han är så var ju inte det någon match.
För egen del så gjorde skosulorna och min robusta kompis järnhästen ett tappert jobb. Bildsidan kommer att uppdateras så småningom, väntar på lite bilder från dej
Pelle
/
Tor